Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η υπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη και τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Πρέβεζα.

Εκεί την υποδέχθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Νικόλαος Σολδάτος μαζί με όλα τα νέα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και τους ΔΗΜ.Τ.Ο Πρέβεζας και Πάργας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας πήρε το λόγο:’’ Είναι μεγάλη τιμή για εμάς στην πρώτη μας συνάντηση ως διοικητικό συμβούλιο να είστε μαζί μας σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.’’

Η κα Μενδώνη στη συνέχεια τόνισε:Είναι χαρά μου που είμαι εδώ μαζί σας. Είναι τιμή μου. Καλορίζικοι να είστε όλοι. Έχετε και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Νομίζω ότι γίνονται πράγματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει σημασία σε όλη την περιφέρεια, για αυτό και εμείς έχουμε την δυνατότητα και τα μέσα να μπορούμε να δουλεύουμε συστηματικά μαζί σας, μαζί με τους βουλευτές μας για να πάμε μπροστά την Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος πια. Να πάει ο τόπος μπροστά, να εξασφαλίσουμε συνθήκες τέτοιες που να γυρίσουν τα παιδιά στην πατρίδα τους, αυτό θέλουμε όλοι. Είναι πολύ σημαντικό και εδώ έχετε από ότι βλέπω ένα καλό μείγμα ηλικιών, είστε νέοι άνθρωποι με την εμπειρία των μεγαλύτερων να τους έχετε δίπλα και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε πολύ γερά μπροστά. Ο Μητσοτάκης εξασφάλισε 72 δις για τα επόμενα 6 χρόνια. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα, αρκεί να αλλάξουμε και εμείς νοοτροπία. Να πάμε μπροστά για τους νέους και για τα παιδιά μας οι μεγαλύτεροι. Να έχετε δύναμη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της προσέφερε συμβολικά μία εικόνα του Αγ. Δημήτριου.