Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ε. Πρέβεζας τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής  κ. Κατσανάκη Απόστολο, την Εκπαιδευτικό – Οικονομολόγο κα Μίχα Αθηνά, τη Γεωπόνο κα Καμπέρη Βιργινία, τον Επιχειρηματία κ. Κατσίμπρα Ευάγγελο, τον Ηλεκτρονικό κ. Παπαδιώτη Κωνσταντίνο, τη Δικηγόρο κα Ραβανού Δήμητρα και το Ξενοδοχειακό  Υπάλληλο κ. Τσίπη Αντώνιο, πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης και καταγραφής των πολλών θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στο Δήμο Πρέβεζας στα γραφεία της  Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο και Εκπαιδευτικό κ. Σταύρο Τσουμάνη καθώς και με Εκπαιδευτικούς του Διοικητικού Προσωπικού της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας.

Στη μακροσκελή συνάντηση αναλύθηκαν και αναφέρθηκαν, τόσο από πλευράς της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας τα μεγάλα προβλήματα και οι πολλές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων στο Δήμο Πρέβεζας σε κάθε Δημοτική Ενότητα Πρέβεζα, Λούρο και Ζάλογγο όσο και οι προτάσεις και η υψηλή προτεραιότητα ως προς το θέμα της Παιδείας από πλευράς του Συνδυασμού  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και του αυριανού Δημάρχου Πρέβεζας  κ. Νίκου Γεωργάκου.

Συγκεκριμένα, έγινε λεπτομερής αναφορά στην επιτακτική ανάγκη της άμεσης ενίσχυσης με υλικοτεχνική υποδομή σε πληροφοριακά συστήματα, όπως Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Διαδραστικούς Πίνακες, αλλά και της κτιριακής επιμέλειας με προτεραιότητα την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων σε όλο το Δήμο και τη φροντίδα και ανάπλαση των αύλειων χώρων, με έμφαση στα θέματα ασφάλειας των μαθητών όπως πεζοδρόμια, ειδικές διαβάσεις, σήμανση και φωτισμός. Επίσης έγινε ειδική αναφορά στην ανάγκη της επισκευής ή και ενίσχυσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολικών μονάδων στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου.  Τέλος μεγάλη έμφαση δόθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο στην κατασκευή κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο καθώς και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας το οποίο σήμερα στεγάζεται στη Νέα Σαμψούντα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Πολιτικός Μηχανικός κ. Νίκος Γεωργάκος, τόνισε και ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας, ότι η Παιδεία και οι ανάγκες των Σχολικών Μονάδων του Δήμου αποτελούν για την επόμενη Δημοτική Αρχή επί των ημερών της Διακυβέρνησης του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ύψιστη προτεραιότητα και καθήκον ως προς τα παιδιά μας που θα αποτελέσουν ως μελλοντικοί Δημότες το μέλλον του τόπου μας.

 

Δείτε πρόγραμμα της περιοδείας του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr στο πεδίο «ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ» https://www.dimoskardiasmas.gr/omilies/ καθώς και στο πεδίο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ» στη σελίδα υποδοχής καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς στο 698 888 6022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.