Επισκέψεις στο Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας και στα γραφεία του ΕΚΑΒ για την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ Σέβης Κονταξή – Νάση

Mια φρέσκια πρόταση με ιδιαίτερη δυναμική είναι αυτής της Υποψήφιας Βουλευτή Σέβης Κονταξή – Νάση για το ‘’γαλάζιο’’ ψηφοδέλτιο στο Νομό Πρέβεζας.

Η κα Κονταξή που ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά τις επισκέψεις της, αφού θέλει να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, και δεδομένου ότι το διάστημα είναι μικρό μέχρι τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, επισκέφτηκε σήμερα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μιλτιάδη Κλάπα αλλά και τα γραφεία του ΕΚΑΒ.

Δείτε την ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook:

Ένα από τα μεγαλύτερα #προβλήματα του νόμου #Πρέβεζας είναι η υποστελέχωση του νοσοκομείου και των δομών #Υγείας.

Σήμερα, επισκέφθηκα τον διοικητή του #νοσοκομείου Πρέβεζας καθώς και τα γραφεία του #ΕΚΑΒ που εξυπηρετούν μεταξύ άλλων και τον νόμο μας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ✌, έχει συγκεκριμένο #σχέδιο για ένα Σύστημα #Υγείας που θα λειτουργεί με #αξιοπρέπεια και #σεβασμό στον #πολίτη‼

#ΕνωμενοιΜπορουμε #ΜεΤηνΣεβηΚαθαρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.