Επίσημη ανακοίνωση Σ.Κ Νικόπολη στην καταγγελία Μουλά

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Σ.Κ. Νικόπολη:

Με μεγάλη μας έκπληξη αλλά και θλίψη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο την καταγγελία του αθλητή Χρήστου Μουλά προς το Σύλλογό μας. Ο αθλητής Χρήστος Μουλάς ήλθε στην ομάδα μας σαν μεταγραφή μέσω του manager του.  Όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις συντάχθηκε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του Συλλόγου, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο  Παναγιώτη Καραστάθη και του αθλητή. Επειδή ο αθλητής επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Ναυτικό για να υπηρετήσει τη θητεία του και θα ήταν αδύνατο (όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια) να βοηθήσει την ομάδα μας εγγυήθηκε ότι θα γίνει η μετάταξή του στην Αεροπορία ώστε να υπηρετήσει στην Πρέβεζα. Τέθηκε λοιπόν όρος στο συμφωνητικό ότι εάν δε γίνει η μετάταξη δε θα ισχύει τίποτε από τα  αναγραφόμενα. Επειδή η προετοιμασία άρχισε τον Αύγουστο ο αθλητής ήλθε στην Πρέβεζα και ήταν τυπικός σε όλα. Αλλά και ο Σύλλογος επίσης. Φιλοξενήθηκε προσωρινά (λόγω εποχής) σε 2 καταλύματα (15 ημέρες στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα) πριν πάει σε παραθαλάσσια έπαυλη στην περιοχή Μύτικα (που το καλοκαίρι νοικιάζεται 120 ευρώ τη βραδιά) για να μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.  Όσο για τη σίτισή του έτρωγε στο καλύτερο μαγειρειό της πόλης με σπιτικό φαγητό (Δημήτρης Ράπτης) για μεσημέρι και στο Dolce al mare με γεύσεις gourmet το βράδυ.  Το πρωτάθλημα άρχισε νωρίτερα και το συμφωνητικό «έτρεξε» όσο αφορά το οικονομικό μέρος, το γυμναστήριο κι ότι άλλο προέκυπτε. Ο ίδιος ήταν και δήλωνε ικανοποιημένος. Και βέβαια και ο Σύλλογος ήταν ικανοποιημένος από την αγωνιστική αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του αθλητή. Η μετάταξη όμως δεν έγινε και ο αθλητής «παρουσιάστηκε» στο Ναυτικό. Του προτάθηκε να ζητήσει αναβολή και δε δέχθηκε. Ο Σύλλογος δεν τον έδιωξε ούτε ζήτησε πίσω προκαταβολές και μεσιτικά. Η απουσία του και η «ελάχιστη» παρουσία του όμως «στοίχισαν» στην ομάδα η οποία «πήρε το δρόμο» του υποβιβασμού. Ο αθλητής εμφανώς απροπόνητος δεν ήταν αυτός που χρειαζόταν η ομάδα.  Έτσι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να εφαρμόσει τον όρο του συμφωνητικού και να απομακρυνθεί. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του είπε να πληρωθεί τα ελάχιστα που υπολείπονται των δεδουλευμένων και να κάνει κάποια αντιπρόταση η οποία δεν έγινε ποτέ.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει στη διάθεση του οποιουδήποτε :

• Το ιδιωτικό συμφωνητικό που δόθηκε στον αθλητή να το υπογράψει και δεν επεστράφη
  • Τη δημόσια «αναγγελία» της καταγγελίας του αθλητή από μέλος της προηγούμενης διοίκησης
  • Την καταγγελία του αθλητή.
  • Αναλυτικό απολογισμό της προηγούμενης διοίκησης που μας «παρέδωσε» άλλο μέλος της και στον οποίο αναφέρονται τα χρήματα που εισέπραξε, τα χρήματα που πλήρωσε και τα χρέη της προς τους αθλητές και όχι μόνο.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.