Μετά την χθεσινή οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανακηρύσσεται η ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα.

Η ομάδα του Μοναστηρακίου παίρνει το εισιτήριο για την  Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21, αφού σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ συγκέντρωσε 61 βαθμούς (+11) από τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Απόλλωνα Πάργας, έχοντας πετύχει 20 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, κρατώντας μάλιστα αήττητη την έδρα της. 

Πέτυχε επίσης 94 γκολ στους 24 αγώνες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον ποδοσφαιριστή της Αποστόλη Τσιούνη να ανακηρύσσεται και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Δείτε την απόφαση της ΕΠΣ Π-Λ:

Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για οριστική διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής και των Ε.Π.Σ., Πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ.Πρέβεζας-Λευκάδας βάση της απόφασης αυτής ανακηρύσσεται η ομάδα « ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015».

Για την διαμόρφωσή πινάκων τελικής βαθμολογίας Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π.-Λ., θα υπάρξει ενημέρωση από την Ένωση αφού πρώτα ανακοινωθούν από την Ε.Π.Ο. οι βαθμολογίες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας( προβιβασμός- υποβιβασμός).

Για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ- ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014», θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την διοργανώτρια.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ