Επίσημα διπλωματούχος προπονητής UEFA A είναι ο Ενωσιακός Προπονητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Κυριάκος Παναγιωτίδης, που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Συμμετέχοντας με επιτυχία στην ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA .A.που διοργανώθηκε στην ΛΑΡΙΣΣΑ( Α+Β ΦΑΣΗ) και ΑΓΡΙΝΙΟ( Γ.ΦΑΣΗ).κρίθηκα ικανός να λάβω το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A.licence
‘’ Γηράσκω δ’ αει πολλά διδασκόμενoς’’
Σήμερα ,η σύγχρονη εκδοχή της ρήσης του Σόλωνα ακούει στο όνομα δια βίου μάθησης
Μια μακρόχρονη διαδικασία μάθησης ,ένα ατέλειωτο ταξίδι στο χώρο των γνώσεων ,κάθε μέρα οφείλουμε να προσθέτουμε ένα λιθαράκι , χτίζοντας το οικοδόμημα του πνεύματος και των γνώσεων μας.
Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο σε ένα χώρο που πολύ αγαπάμε μαθαίνοντας και παίρνοντας εφόδια για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτές μου (κ.Μητροτάσιο-κ.Κυρανούδη-κ.Βονόρτα-κ-Τσάνα-κ.Υφαντίδη)για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μας πρόσφεραν.
Επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους –προπονητές που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία για την συνεργασία και τις φιλίες που δημιουργήθηκαν

Κυριάκος Παναγιωτίδης
Ενωσιακός Προπονητής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.