Επιμνημόσυνη δέηση και αποκαλυπτήρια για το μνημείο πεσόντων στο Μύτικα Πρέβεζας (Photo-Vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. στον Μύτικα Πρέβεζας επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία του χωριού και αποκάλυψη του μνημείου με τα ονόματα των πεσόντων του χωριού από τους πολέμους και καταστροφές της πατρίδας μας, του οποίους τίμησαν ενόψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. του Μύτικα κ. Νικόλαος Ντίτσος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε Θέματα Αθλητισμού κ. Γεράσιμος Ντίτσος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα κ. Ιωάννης Γιώτης αλλά και κάτοικοι του Μύτικα, ενώ βέβαια δεν έλειψαν όμως και οι παρουσίες Υποψηφίων Δημάρχων αλλά και Δημοτικών Συμβούλων.

Την επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποίησε ο Πάτερ Γεώργιος, ενώ την αποκάλυψη των ονομάτων στο Μνημείο των πεσόντων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κ. Νικόλαο Ντίτσο, την κα. Στέλλα Χαϊτίδου που εκπροσώπησε το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα και το Νηπιαγωγείο Μύτικα, από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα κ. Ιωάνη Γιώτη, από τον κ. Χρήστο Τσούτση από του Απόστρατους Αξιωματικούς και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Την εκδήλωση, την οποία συντόνιζε η κα Στέλλα Χαιτΐδου, έκλεισε με ομιλία ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα κ. Νικόλαος Ντίτσος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομιλία του κ. Ντίτσου:

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.