Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη, παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπάρκα για το έργο: «Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας».

Ο προυπολογισμός  του έργου ανέρχεται  στις 290.000,00 ευρώ και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη   οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται   θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις υπάρχουσες υποδομές ενώ θα προσθέσουν και νέες  .

Μεταξύ άλλων  θα πραγματοποιηθούν  εργασίες στεγάνωσης και αποκατάστασης κολυμβητικής  πισίνας,   αντικατάστασης δικτύων σωληνώσεων και μηχανοστασίου,  εσωτερικού  ηλεκτροφωτισμού κολυμβητικής δεξαμενής,  θέρμανσης του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής,  κατασκευής στέγασης ανοιχτών χώρων (θόλοι-μπαλόνια) καθώς και   οικοδομικές εργασίες-συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.