Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΕOK: Στα κλιμάκια αθλητών για τις κλίσεις στην εθνική ομάδα ο Νεκτάριος Βαβέτσης.

Ο Νεκτάριος Βαβέτσης θα είναι ένας από τους 12 ανά την Ελλάδα περιφερειακούς για την ΕΣΚΑΒΔΕ στα κλιμάκια αθλητών για τις κλίσεις στην εθνική ομάδα.

Ο έμπειρος προπονητής, γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε πολλά σωματεία στην περιοχή μας είναι η προσωποποίηση της αναζήτησης και της εξέλιξης.

Αναζητά καθημερινά τη γνώση, στοχεύει στην εξέλιξη και με συνεχή ενημέρωση σε εκπαιδευτικά σεμινάρια διάφορων ειδικοτήτων που αφορούν τον αθλητισμό, την αποκατάσταση τραυματισμών και τη φυσική κατάσταση, έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή μας τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο.

Γνώστης του αντικειμένου, κάτοχος διπλώματος προπονητή μπάσκετ Α Κατηγορίας και απόφοιτος ΤΕΦΑ Αθηνών, δίνει μεγάλη σημασία στην έννοια του αθλητή, στην προσπάθεια, την διαρκή εξέλιξη και στις βάσεις που πρέπει να παίρνουν οι αθλητές από μικρή ηλικία.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με τις αποκαταστάσεις τραυματισμών αθλητών, τις αποκαταστάσεις ασθενών μετά από καρδιαγγειακές επεμβάσεις και την εκγύμναση αθλητών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η EOK προχώρησε στην πρόσληψη του ως υπεύθυνο για τα κλιμάκια αθλητών, αφού και ο ίδιος έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε προπονήσεις επίλεκτων αθλητών στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ ως assistant coach.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.