Η ανακοίνωση της Ένωσης Πάργας:

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ένωση Πάργας χαιρετίζει την έναρξη ανακατασκευής του Δημοτικού Γηπέδου Πάργας Β. Ε. Βασιλά και αντικατάστασης του τεχνικού του χλοοτάπητα!

Το έργο αποτελούσε για πάνω από μια επταετία το “γιοφύρι της Άρτας” για την πόλη μας! Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι ενστάσεις, οι ακυρώσεις διαγωνισμών, οι επαναπροκυρήξεις, οι επαναληπτικοί διαγωνισμοί αποτέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια τον λόγο που τα τρία σωματεία ποδοσφαίρου της πόλης μας που το χρησιμοποιούν ως έδρα ,το αλλά και πλήθος πολιτών που το χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους άθληση, να αναζητήσουν άλλες λύσεις τις περισσότερες φορές δυσβάσταχτες οικονομικά αλλά και αναποτελεσματικές!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο το Δ.Σ. του Ιδρύματος Βασιλά για την υπομονή και την επιμονή που επέδειξε στην υλοποίηση του έργου, μέσω της χρηματοδότησης από το ταμείο του, όσο και στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάργας και προσωπικά τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Νίκο Ζαχαρία για την αποφασιστηκότητα την μεθοδικότητα και την προσήλωση που επέδειξαν ώστε να ακυρωθεί ο προηγούμενος διαγωνισμός και σε χρόνο ρεκόρ να επαναληφθεί όλη διαδικασία επιτυχώς !

Το πρώτο βήμα έγινε και είμαστε σίγουροι πως οι φορείς υλοποίησης θα παραδώσουν στα σωματεία του ποδοσφαίρου αλλά και σε όσους αγαπούν τον αθλητισμό ένα γήπεδο στολίδι!

Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η σωστή διαχείρισή του ώστε να πάψει να αποτελεί άσυλο για ζώα, Ποδήλατα και καροτσάκια, και να χρησιμοποιείται ως χώρος άθλησης και όχι αναψυχής όπως είναι σήμερα! Βέβαια η ανάγκη για αναψυχή των κατοίκων της πόλης, μόνιμων και τουριστών δεν πρέπει να παραβλεφθεί από τους αρμόδιους που θα πρέπει να αναζητήσουν σε άλλους χώρους λύση σε αυτό το πρόβλημα!

Με την λαχτάρα να πατήσουμε στο χορτάρι του νέου γηπέδου να μας διακατέχει έντονα, ευχόμαστε καλή αρχή και γρήγορη υλοποίηση του έργου και καλή και συνετή αξιοποίηση του, από τον Δήμο τους αθλητικούς φορείς και τους πολίτες της πόλης μας!!!