Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
spot_img

Εννιά ανανεώσεις για τον Αετό Αγιάς.

Σε 9 ανανεώσεις προχώρησε το Δ.Σ. του Αετού Αγιάς όπου είναι οι εξής:

 1. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Ερρίκος Παπαγεωργίου…Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά κάτω από το τέρμα του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ερρίκο χωρίς γκολ και χωρίς τραυματισμούς!
  Το ΔΣ
 2. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Γκουλιούμης…Ο ταλαντούχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!
 3. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Γιώργος Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Γιώργο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 4. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Παναγιώτης Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Παναγιώτη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 5. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Adon Goga…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Adon με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 6. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Άγγελος Χαμζάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Άγγελο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 7. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λεωνίδας Μουτσάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λεωνίδα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 8. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Σερίφης…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 9. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λευτέρης Πάντος…Ο πολύπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λευτέρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Related news

Βασίλης Κούρκουλας
Βασίλης Κούρκουλαςhttps://gosports.gr
Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.