Σε 9 ανανεώσεις προχώρησε το Δ.Σ. του Αετού Αγιάς όπου είναι οι εξής:

 1. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Ερρίκος Παπαγεωργίου…Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά κάτω από το τέρμα του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ερρίκο χωρίς γκολ και χωρίς τραυματισμούς!
  Το ΔΣ
 2. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Γκουλιούμης…Ο ταλαντούχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!
 3. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Γιώργος Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Γιώργο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 4. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Παναγιώτης Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Παναγιώτη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 5. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Adon Goga…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Adon με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 6. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Άγγελος Χαμζάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Άγγελο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 7. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λεωνίδας Μουτσάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λεωνίδα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 8. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Σερίφης…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
 9. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λευτέρης Πάντος…Ο πολύπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λευτέρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.