Ξεκίνησε σήμερα το Παγκόσμιο βαθμολογούμενου πρωτάθλημα ITF με τον τίτλο World Tennis Tour J4 Preveza στα γήπεδα Τένις της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου με τις απονομές, ενώ φέτος  είναι και αναβαθμισμένο από J5 σε J4 με την αρχική συμμετοχή να ξεπερνά του 735 αθλητές από όλο τον κόσμο, συμμετοχή ρεκόρ τα τελευταία 12 χρόνια. Μάλιστα αθλητές και συνοδοί θα βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα στην πόλη της Πρέβεζας τονώνοντας την αγορά της.

Την διοργάνωση όπως κάθε χρόνο ανέλαβε η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας με το φορτίο της διοργάνωσης να είναι μεγάλο εφόσον να μην ξεχνάμε υπάρχουν και τα μέτρα κατά του COVID-19, αλλά με την Ένωση να μας δείχνει ότι αυτό που αγαπάει, το υπηρετεί στο έπακρο και βγάζει κάθε δυσκολία παρά τα κάθε προβλήματα που μπορεί να τύχουν και όλα αυτά τόσο για το άθλημα που πλέον έχει μπει καλά στην ζωή μας και στην Ελλάδα λόγω των επιτυχιών που έχουν φέρει οι αθλητές Τσιτσιπάς και Σάκκαρη.

Η Ένωση έχει πάρει για τους αγώνες όλα τα κατάλληλα μέτρα για τον κορωνοϊό με θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται στα γήπεδα αλλά και στους αθλητές, οι οποίοι έχουν και στην κατοχή τους και τα κατάλληλα χαρτιά για τη συμμετοχή τους. Μάλιστα όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούν μάσκες αλλά και ο χώρος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχει είσοδος και έξοδος και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Πέρα των παραπάνω να τονίσουμε ότι τα γήπεδα τένις έχουν αλλάξει μορφή, με τον Όμιλο να προσπαθεί να κρατήσει και να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα που φιλοξενεί και θα συνεχίσει να φιλοξενεί και τα επόμενα χρόνια στην πόλη της Πρέβεζας. Οι αγωνιστικοί χώροι έχουν βαφτεί, τα φιλέ είναι καινούργια αλλά και οι προβολείς έχουν αντικατασταθεί, πράγμα που δείχνει ότι η Πρέβεζα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις σε καλές και συντηρημένες εγκαταστάσεις.