Γράφει ο Κώστας Κωνής

Υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας

με το Κίνημα Αλλαγής

Μπροστά στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη δεν περισσεύει κανείς.

Δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά!!!

Δίνουμε τη μάχη για το Κίνημα Αλλαγής.

Το ΠΑΣΟΚ, ως βασικός πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής, αποτελεί την ιστορική αυτή παράταξη που έχει προσφέρει πολλά στην ενίσχυση της δημοκρατίας και στην κοινωνική ευημερία, αποτελώντας τον πραγματικό προοδευτικό πόλο ανάμεσα στο συντηρητισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για να διασφαλίσουμε τη λειτουργία των θεσμών και να παράγουμε αποτελεσματικές αναπτυξιακές πολιτικές προς όφελoς των πολλών, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και τους πολίτες, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.
Σε αυτό τον αγώνα δηλώνουμε όλοι παρόντες για την ενίσχυση του χώρου μας, σε μια μάχη που θα πρέπει επικρατήσουν οι ιδέες και οι αξίες της δημοκρατικής παράταξης, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανή την προοπτική για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου.
Πάνω σε αυτές τις ιδέες και τις αξίες, μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Να δώσουμε αυτή την εκλογική, πολιτική και ιδεολογική μάχη, με τις προτάσεις μας και αυτοπεποίθηση.
Ενωμένοι, με ηρεμία και ψυχραιμία, ας δώσουμε τη δύναμη στην παράταξη μας, ας δώσουμε δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής, για να παίξει το καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας .
Για την Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Πρέβεζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.