«Η μητρότητα φαίνεται διαφορετική για όλους. Αλλά ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή πώς το κάνετε, εσείς είστε η πιο σκληρή αθλήτρια» προωθεί σα μότο η νέα καμπάνια της Nike για τη μητρότητα. Το νέο διαφημιστικό σποτ της Nike με θέμα ‘’Οι πιο σκληρές αθλήτριες’’ έχει ήδη πάνω απο 5 εκατομμύρια προβολές και αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Η Πέγκυ Σταυριανού είναι ίσως η πιο σκληρή έγκυος αθλήτρια στο χώρο των μαχητικών σπορ καθώς κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της Nike κάνοντας προπόνηση Kick Boxing στο Fight Club Galatsi του Ιωάννη Θεοφάνους, 9,5 μηνών έγκυος στο δεύτερο τους παιδί. Η  Πέγκυ Σταυριανού συνέχισε να αθλείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και συνέχισε τις προπονήσεις μέχρι την ημέρα του τοκέτου αποδεικνύοντας ότι τα μαχητικά σπορ μπορούν να είναι πολύ ασφαλή για τις έγκυες εφόσον δε συντρέχουν άλλοι λόγοι υγείας.

To προσωπικό της βίντεο που ανέβασε στο youtube είναι διάρκειας ενός λεπτού χωρίς αντίπαλο και επαφή σε ασφαλές προπονητικό περιβάλλον. Αυτό το βίντεο τράβηξε τα βλέμματα της Nike η οποία συμπεριέλαβε στιγμιότυπο του στη νέα της διαφήμιση που μόλις κυκλοφόρησε!

Δείτε το προσωπικό της βίντεο στο youtube εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=sRXZOYBTulA

Δείτε το στιγμιότυπο της στο νέο διαφημιστικό σποτ της Nike εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_-5MGkUwe6w

Photo by Yiamouris Antonis