Την Πρέβεζα επισκέφτηκε χθες Σάββατο 16 Μαρτίου η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και διακεκριμένη νομικός  Ελίζα Βόζεμπεργκ, όπου στις 12:30 παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ, τα οποία επισκέφτηκε  συνοδευόμενη από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιο Γιαννάκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Νίκο Τζίμα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, αλλά και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και στελέχη της Παράταξης.

Στη συνέντευξη πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Τζίμα, το βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και τα στελέχη του κόμματος Τζιανλούκα Ματσίρα, Πάνο Γκανάλα και Γιώργο Κολοβάτσιο, είπε μεταξύ άλλων: «..Το πρόγραμμα της ΝΔ δίνει πραγματικά μια προοπτική. Εγώ δεν θα σας μιλήσω ούτε για μαγικές λύσεις της επόμενης μέρας ούτε για θαύματα, αυτά δεν γίνονται. Γίνονται όμως βήματα τα οποία μέσα σε μια τριετία μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον. Ο Μητσοτάκης είναι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα μπορούσε στα πλαίσια της επενδυτικής πολιτικής, πάντοτε με σταδιακή περικοπή φυσικά των φόρων ιδιωτών και επιχειρήσεων για να υπάρξει ένα ελκυστικό περιβάλλον, οι επενδυτές δεν έρχονται όπως ξέρετε να έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θέλουν να κερδίσουν. Άρα θέλουν να επενδύσουν σε μια χώρα που κερδίζει και παράλληλα να δώσουν θέσεις εργασίας… Είναι η πρώτη φορά που πρέπει να κατανοήσουμε βαθιά ότι η ψήφος δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση βαθιά. Και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι που έχουν αποστραφεί τους πολιτικούς και την πολιτική με δική μας ευθύνη, των παλαιότερων. Όταν οι νέοι δεν ελκύονται από ένα λόγο ειλικρινή αποστρέφονται την πολιτική, αποστρέφονται τις κάλπες και ασκούν κριτική εκ τους ασφαλούς από τον καναπέ. Αυτό όμως δεν είναι υγεία, ούτε για τους νέους ανθρώπους ούτε για τη Δημοκρατία μας. Πρέπει να έχουν συμμετοχή, να πειστούν για τα προγράμματα. Η αποχή είναι ο πρώτος εχθρός της Δημοκρατίας και το ξέρουμε όλοι καλύτερα εμείς που είμαστε ενεργοί πολίτες…»

Μετά τη συνέντευξη τύπου η κα Βόζεμπεργκ επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πρέβεζας όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γιάννη Μπούρη και μέλη του Δ.Σ.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου

Powered by flickr embed.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.