Μεγάλη νίκη εξαιρετικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος εκτός έδρας πέτυχε σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Α.Ο Πλαγιάς αφού επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του Α.Ο Παλαίρου με τελικό σκορ 1-3.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χασακή Π. στο 22′ , με τον Μωραίτη Β. στο 25′ να ισοφαρίζει για τον Α.Ο Πλαγιάς που πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι με τέρμα του αρχηγού Καπότη Ζώη στο 32′, για το 1-2 του ημιχρόνου.
Το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Α.Ο Πλαγιάς διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μωραΐτη Βασίλη στο 65′ .
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ Γ.
Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Στάχτιαρης): ΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ(77’ ΠΑΡΓΙΝΟΣ). ΖΕΡΒΑΣ(46’ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ε.), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., ΚUZO. ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ(60’ ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ Δ.), PRINA(60’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ), ΧΑΣΑΚΗΣ Π., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ.
Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΗΣ Π., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ Χ., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ ΣΤ., ΠΑΞΙΝΟΣ(46’ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ε.), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(90+ ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΚΑΠΟΤΗΣ(87’ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ζ.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠ.(70’ ΚΑΤΑΓΗΣ Ε.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.