Με τον αγώνα της Κ-14 ανάμεσα στον Α.Σ. Αγίου Βαρνάβα Λούρου και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου άνοιξε η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στο Δημοτικό Γήπεδο Λούρου.
Τα νεαρά ταλέντα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και για τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να βγαίνουν νικητές με τελικό σκορ 3-1.
Διαιτητής: Παππάς Σ.
Α.Σ. Αγίου Βαρνάβα Λούρου (Μπάκας): ΛΑΜΠΡΟΥ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΤΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΥ, ΚΩΤΣΗΣ, ΣΙΣΚΑΣ, ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΤΖΟΚΑ, ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΠΕΤΡΟΥ, ΝΟΥΤΣΗΣ.
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Λουκούμης-Βασιλείου): ΝΟΤΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Η., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΜΠΟΧΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Σ., ΓΚΟΡΟΒΕΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΙΑΚΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΜΠΙΝΕΡΗΣ, ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ.
Μετά το πέρας του αγώνα, μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα η ακαδημία ποδοσφαίρου Αγίου Βαρνάβα Λούρου μαζί με την πρώτη ομάδα, έκοψε στο γήπεδο Λούρου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2025.
Το παρόν έδωσαν όλα τα τμήματα υποδομών της ακαδημίας, οι γονείς των παιδιών, αλλά και οι προπονητές της ακαδημίας, όπου ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και πάντα με επιτυχίες, ενώ παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Γιώργος Κοκκίνης και Χρήστος Μάκης.
Μετά την κοπή της πίτας, έγινε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.