Παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε πλησίον της εισόδου του Νοσοκομείου μας το νέο οίκημα που θα στεγάσει τις εμβολιαστικές μας γραμμές (PFIZER και JOΗNSON&JOΗNSON).

Η προμήθεια του οικήματος και του συνοδού εξοπλισμού έγινε από την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία και πάλι ανταποκρίθηκε στα αιτήματα του Νοσοκομείου μας και γι΄ αυτό την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Ομοίως ευχαριστούμε και την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε. για την προώθηση των αιτημάτων μας.

Το νέο οίκημα σχεδιάστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας και αναμένεται να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, περιορίζοντας τον συγχρωτισμό και την ταλαιπωρία της αναζήτησης των χώρων εμβολιασμού, ενώ θα ωφελήσει στην ενιαία διαχείριση των εμβολιαστικών γραμμών και θα απελευθερώσει χώρους για την στέγαση άλλων υπηρεσιών του ήδη ανεπαρκούς κτηριακά Νοσοκομείου μας.

Με την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας επισπεύδουμε και άλλες πιο σημαντικές παρεμβάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.