Παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου και επικεφαλή του συνδυασμού «Ήπειρος Όλον» κ. Δημήτρη Δημητρίου, έγιναν χθες Τετάρτη 15 Μαΐου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Πρέβεζα.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία των Υπ. Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Πρέβεζας και αρκετών φίλων του Συνδυασμού, ενώ το παρών έδωσαν ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Ντούσκας, ο Υπ. Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Κωνσταντίνος Κωνής, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Χρήστος Δημόπουλος αλλά και πολλοί Υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο κ. Δημητρίου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας: ‘’Θέλω να ευχαριστήσω τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο της Π. Ε Πρέβεζας, διότι πρόκειται για μια ομάδα που με έχει καταπλήξει, αφού δουλεύει πάρα πολύ. Θέλω να την εμπιστευτείτε και να μπορέσουμε να πάρουμε τη θέση που μας αρμόζει και αυτή είναι η πρώτη θέση και στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας”.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους Υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Πρέβεζας που είναι οι παρακάτω:

  1. ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  2. ΖΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  3. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  4. ΚΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΕΦΗ) ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  5. ΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  6. ΓΙΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ–ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  7. ΖΩΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
  8. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  9. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
  10. ΚΩΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δημητρίου μετά την εκδήλωση πραγματοποίησε συγκεντρώσεις σε παραδοσιακά καφενεία της Πρέβεζας συνομιλώντας με πολύ κόσμο και λαμβάνοντας θετικά μηνύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.