Την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισε ο Τηλυκράτης, που ηττήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ‘’Πλάτων Γρηγόρης΄’ με 0-1 από τον Σβορώνο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 65’ ο Κουλούσιας για το τελικό 0-1.

Οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς (7 νίκες- 3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός τον Άρη Φιλιατών.

Διαιτητής: ΤΣΙΩΡΗΣ Π. – ΑΡΤΑΣ

Βοηθοί: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. – ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ Λ. –ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κατηφόρης): ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ, ΣΚΙΑΔΑΣ, ΡΑΓΙΑΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ.

ΣΒΟΡΩΝΟΣ(Ταβουκτσής): ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ, ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ, ΓΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΣΙΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.