Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Εφτά ανανεώσεις παικτών για το Κεραυνό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας: 

  • ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπόμπορη Βασίλη ανακοίνωσε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συλλόγου αναφέρει:
“Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μπόμπορη Βασίλη για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Μπόμπορης Βασίλης, που αποτελεί ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας κι αυτή τη σεζόν.
Ευχόμαστε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή μας, πρώτα απ’ όλα υγεία και στη συνέχεια πολλές επιτυχίες με τον Σύλλογό μας”

  • Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΩΡΟΥ

Ο αρχηγός του Κεραυνού ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θ’ αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους νέους αθλητές μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού:
“Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Απόστολο Σιώρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ευχόμαστε στον Απόστολο να είναι πάντα υγιείς και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Κεραυνού”
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και αρχηγός του Κεραυνού, από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Με την ίδια ενέργεια και θέληση, θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Κεραυνού για τoν εμπιστοσύνη της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά

  • ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος έχει συνδεθεί για πολλά χρόνια με τον Κεραυνό και ανανέωσε σήμερα με τον Σύλλογο για ένα ακόμη χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού αναφέρει:
“Η Διοίκηση του Κεραυνού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αθανασόπουλο.
Ο Γιώργος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού εδώ και πολλά χρόνια.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κεραυνό, ενώ είναι κι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας.
Ο Κεραυνός συνεχίζει να στηρίζει τα δικά του παιδιά κι ο Γιώργος, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Σύλλογο.
Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά”

  • ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΙΝΤΖΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου η συνάντηση της Διοίκησης του Κεραυνού με τον ποδοσφαιριστή μας Γεράσιμο Φίντζο.
Ο 24χρονος αμυντικός, που σημειωτέων την περσινή αγωνιστική χρονιά είχε αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, συμφώνησε με την Διοίκηση του Κεραυνού να συνεχίσει να προσφέρει στον Σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: “Η διοίκηση του Κεραυνού βρίσκεται σε ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Γεράσιμο Φίντζο.
Ένας πολύ αξιόλογος αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του Κεραυνού και πέρυσι αγωνίστηκε σε πολλές θέσεις που τον χρειάστηκε ο προπονητής.
Του ευχόμαστε πάντα να είναι δυνατός και καλή αγωνιστική πορεία τη φετινή χρονιά”

  • ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΟΤΣΙΟ

Νέα ανανέωση ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Σύλλογος του Κεραυνού, με τον Γιάννη Τσιότσιο να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο κι αυτή τη αγωνιστική χρονιά.
Ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής, που στα όσα χρόνια αγωνίζεται με την φανέλα του Συλλόγου μας, έχει προσφέρει πολλά, προερχόμενος κι αυτός με την σειρά του από τις ακαδημίες του Κεραυνού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
“Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της ομάδας μας για την νέα σεζόν, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Τσιότσιο.
Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την παραμονή του αμυντικού ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Τσιότσιου κι αυτή την αγωνιστική χρονιά.
Ευχόμαστε στον Γιάννη, υγεία και κάθε προσωπική-επαγγελματική και αθλητική επιτυχία”

  • ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ανανεώσεων… συνέχεια για την ομάδα του Κεραυνού, η οποία συνεχίζει το «χτίσιμο» του ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Έχοντας σύμμαχο το χρόνο, η διοίκηση του Συλλόγου προσπαθεί με προσεκτικά βήματα να συνεχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με προτεραιότητα την διατήρηση του ίδιου περυσινού έμψυχου δυναμικού.
Χθες ήρθε η σειρά του μεσοεπιθετικού Ζήκα Παναγιώτη, με τον τελευταίο να συμφωνεί με την Διοίκηση και να δηλώνει παρόν στην φετινή αγωνιστική χρονιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον μεσοεπιθετικό Ζήκα Παναγιώτη. Ένα παιδί της ομάδας, που κι αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες του Κεραυνού.
Συνεχίζουμε το πλάνο μας πιστά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο με βάση το ντόπιο στοιχείο.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Κεραυνού”

  • ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Άλλη μια πολύ σημαντική ανανέωση πραγματοποίησε χθες ο Κεραυνός, με τον βασικό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Ναστούλη Νίκο να τα “βρίσκει” σε όλα με την Διοίκηση του Συλλόγου.
Η παραμονή του Ναστούλη Νίκου στην ομάδα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα χρονιά τον Κεραυνό, στο να πετύχει τους στόχους του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
“Η Διοίκηση του Κεραυνού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή μας Ναστούλη Νίκο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Ο Νίκος, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Κεραυνού και την φετινή αγωνιστική περίοδο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ