Δυναμικό ‘’παρών’’ από το ΠΑΜΕ στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1/5/2019  η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα, με μια δυναμική και γεμάτη παλμό συγκέντρωση στο Φόρο και πορεία αργότερα στους δρόμους της Πρέβεζας.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος τα σωματεία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, Οδηγών Ν. Πρέβεζας, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας, Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας, η ΕΕΔΥΕ Πρέβεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας κ.α

Μίλησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας κ. Γιώργος Πούμπης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Ανδρέας Καραμάνης καθώς και ο Διονύσης Μπαλαδήμας – Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας και στη συνέχεια εκδήλωση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Σταύρου Κάππα στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας, όπου έγινε και ομιλία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α’ βαθμού, Γιώργο Μισηρλή.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.