Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Δυναμική η υποψηφιότητα της Δήμητρας Αηδώνη στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου

Με σύνθημα ”Οι γυναίκες όπως στη ζωή, την οποία δημιουργούν, έτσι και στην πολιτική μπορούν να κάνουν θαύματα” η γνωστή δικηγόρος Δήμητρα Αηδώνη είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας στο πλευρό του νυν και εκ νέου Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου.

Η Δήμητρα, με καταγωγή από τα ηρωικά Ριζά,  μια γυναίκα δυναμική, ασυμβίβαστη που έχει μάθει να διεκδικεί και να υψώνει τη φωνή της για το δίκαιο στα έδρανα του Δικαστηρίου, είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά στο Δήμο της Πρέβεζας και σίγουρα αξίζει την ψήφο σας.

Η ίδια στο μήνυμά της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Με καταγωγή από τα ηρωικά Ρίζα και μεγαλωμένη στην Πρέβεζα, από μικρή υπήρξα τολμηρή και ασυμβίβαστη , με αυξημένη αίσθηση του δικαίου, την οποία ελπίζω να έχω μεταλαμπαδεύσει και στους δυο γιους μου Αναστάση και Άγγελο Αναστασόπουλο, 19 και 17 ετών αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό ακολούθησα το δύσκολο, μα πολύ ενδιαφέρον δρόμο της δικαιοσύνης, σπουδάζοντας στη Νομική Σχολή Αθηνών. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας ασχολούμενη με πλείστα αντικείμενα και συνεργαζόμενη από το έτος 2003 με την Γενική Τράπεζα και από το έτος 2009 έως και σήμερα με την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς επίσης αρχικά με την Αγροτική Ασφαλιστική και εν συνεχεία με την ERGO Ασφαλιστική.

Έχοντας στην παρούσα χρονική στιγμή διαθέσιμο λίγο περισσότερο χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Γεωργάκου, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συμβάλλω και εγώ ώστε η Πρέβεζα μας να πάρει τη θέση που της αξίζει. Προτίθεμαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου με σαφείς κανόνες, με περισσότερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ