Παρών στο τοπικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» του Γεώργιου-Θεόδωρου Αποστολάκη για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο κ. Χρήστος Χασακής.

Ο κ. Χασακής τάσσεται ξανά στο πλευρό του νυν Δημάρχου  Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργου Αποστολάκη και σίγουρα πλέον έχει και την εμπειρία ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας αλλά και τη θέληση να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Δήμο. Άλλωστε κάθε Δήμος χρειάζεται δίπλα του αξιόλογα νεαρά άτομα με διάθεση για προσφορά, με έξυπνες ιδέες για την αναβάθμιση της περιοχής και ο κ. Χασακής σίγουρα συγκεντρώνει στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Η εμπειρία της μέχρι και σήμερα θητείας μου ως πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βόνιτσας με δίδαξε ότι η βελτίωση και η ανάπτυξη του τόπου μας έρχονται μόνο όταν βρισκόμαστε ακούραστα στο πλευρό των δημοτών με καθαρή ματιά και ανοιχτό μυαλό.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η πρόοδος είναι εφικτή και ο εκάστοτε στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κοινή πορεία.

Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 δηλώνω δημόσια παρών στο τοπικό ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό Δύναμη Πολιτών του Γεώργιου-Θεόδωρου Αποστολάκη.

Η στήριξη και η βοήθεια σας είναι τα πολύτιμα όπλα που θα μου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο.

Το καλύτερο αύριο που όλοι θέλουμε και μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

Μετά τιμής !

Χρήστος Χασακής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.