Δείτε την ανάρτηση του εντεταλμένου σύμβουλου σε θέματα αθλητισμού κ. Σπυρίδωνα Πολίτη στην σελίδα του στο Facebook:

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
270.000€, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
7Χ7 ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Όπως είχαμε δεσμευτεί, μέχρι τις 31 Αυγούστου, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, μέχρι να παραδώσουμε στην νέα Δημοτική Αρχή υπό τον κ Καλό, η οποία θα βρει έτοιμα ΔΕΚΑΔΕΣ ίσως έργα, δημοπρατημενα, συμβασιοποιημενα ή προς ένταξη.
Για το ανωτέρω έργο η λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών, ήταν η 19-8-2019, ημέρα Δευτέρα και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών αυτών έγινε την Πέμπτη 22-8-2019 ..
Στο έργο περιλαμβανεται μεταξύ άλλων η αλλαγή ταπήτων για το τένις, η αλλαγή του πλαστικού τάπητα για το 7χ7, η βελτίωση των κερκίδων του, η τοποθέτηση στεγάστρου και πλαστικών καθισμάτων σ αυτές, η βελτίωση των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ στη Βασιλική κλπ
Το έργο χρηματοδοτείται απο το ΠΔΕ (2018ΣΕ0160085) και είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό του Δήμου Λευκάδας με ΚΑΕ 30-7326.127 και πίστωση 270.000 € έτους 2019 .
Στον διαγωνισμό κατατέθηκαν 11 προσφορές, έγκυρες κρίθηκαν οι 9 και βρέθηκε ο μειοδότης.
Από δω και στο εξής, ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία για την οριστικοποίηση του αναδόχου.
Η παράταξη μας ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ, θα είναι παρούσα με το έργο της, ακόμα και μετά τις 31 Αυγουστου , όταν θα ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο τα έργα, που έχει δρομολογήσει και για τα οποία, θα ενημερώνουμε διαρκώς, ωστε να ξερει ο κόσμος τι ακριβώς γίνεται και τι αποκρύφτηκε και τι διαστρεβλώθηκε, απο την μιντιακη δικτατορία της Λευκάδας, πλην ελάχιστοτάτων εξαιρέσεων. Η μελετη και οι σχετικες διαδικασιες εγιναν απ τις υπηρεσίες του Δημου Λευκαδας.