Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου

Δημήτρης Δημητρίου

 

H Ήπειρος, σε πρώτο πλάνο. Η Ήπειρος πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις!

Η Ήπειρος που θέλουμε και οραματιζόμαστε, είναι εκείνη που περιγράφεται με σαφήνεια στο όνομα της παράταξης «Ήπειρος Όλον». Το τρίπτυχο «Ολότητα-Ισότητα-Συνεργασία», είναι οι κατευθυντήριοι άξονες του οράματός μας για την Ήπειρο. Όλοι οι άνθρωποι της Ηπείρου είναι ευπρόσδεκτοι στο όραμά μας για ισόνομη μεταχείριση, και ίσες ευκαιρίες για την Νέα  Ήπειρο του 21ου αιώνα. Πιστεύουμε ακράδαντα, πως μαζί με όλους τους Ηπειρώτες θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, βάζοντας ψηλά τον πήχη, ξέροντας πως μπορούμε να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο για όλους!

Ονειρευόμαστε μια Περιφέρεια που θα είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις. Μια Περιφέρεια που είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα, να αλλάξει πρόσωπο, να πιστέψει στις δυνάμεις της  και τα πολλά της πλεονεκτήματα. Μία Ήπειρο που θα βαδίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο σύγχρονο και άκρως ανταγωνιστικό, «στίβο» του σύγχρονου κοινωνικού, οικονομικού, πολιτισμικού και αυτοδιοικητικού ελληνικού και ευρωπαϊκού γίγνεσθαι! Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας. Να συμπαραταχθούμε όλοι στην προσπάθεια που κάνουμε για να γυρίσει σελίδα, επιτέλους, ο τόπος μας!

Η Παράταξή μας «Ήπειρος Όλον» έχει στο επίκεντρό της φιλοσοφίας της τον σεβασμό του περιβάλλοντος, την προστασία του φυσικού πλούτου και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής. Ο τόπος μας πρέπει και μπορεί να διεκδικήσει τον ρόλο που του αναλογεί στην αναπτυξιακή «πίτα» της χώρας. Η Ήπειρος πρέπει να είναι παρών, ενεργά, και να συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις στην παραγωγή του εγχώριου ΑΕΠ, με την υπεραξία των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων, σε ανθρώπινο δυναμικό, ιδέες και προϊόντα με ονομασία προέλευσης!

Προτεραιότητά μας η προώθηση των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών γεωργικών της προϊόντων για να τονώσουμε τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα και να ενισχύσουμε τόσο την παραγωγή τους όσο και το εισόδημα των χιλιάδων, σκληρά εργαζόμενων παραγωγών της Ηπείρου. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα, να εξασφαλίσουμε πόρους, να καταστήσουμε ευνοϊκό το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ήπειρο, ώστε να επενδύσουν υγιείς επιχειρηματίες, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, σταθερές, ποιοτικές, μακροπρόθεσμες, εστιασμένες στην καινοτομία, την πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τον τουρισμό και τον πολιτισμό! Θέλουμε, στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, μία Περιφέρεια που να αναπτύξει τις δομές και τις υπηρεσίες, στην Υγεία και την Πρόνοια. Μία Περιφέρεια που θα στηρίζει τους αδύναμους και τους έχοντες ανάγκη στήριξης, μένοντας στο πλευρό τους και δείχνοντας πως νοιάζεται για εκείνους και τους στηρίζει έμπρακτα.

Εν κατακλείδι, όπως μαρτυρά και η ονομασία της περιφερειακής παράταξης που συγκροτήσαμε για να υλοποιήσουμε και να υπηρετήσουμε το όραμά μας, θέλουμε μία διοίκηση για την  Ήπειρο, που θα κάνει πράξη την ολότητα, την ισότητα, τη συνεργασία στο όνομα και στην υπηρεσία όλων των Ηπειρωτών, ανεξαιρέτως! Μία Ήπειρος ενιαία, για το καλό ΟΛΩΝ!

Ελάτε μαζί μας για το Νέο αύριο της Ηπείρου! Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση

Δημητρίου Δημήτρης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου