Όταν ο υποψήφιος Δήμαρχος, κύριος Βαγγέλης Ροπόκης μου πρότεινε να να ενταχθώ στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό του « ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, δεν μπορούσα παρά να αποδεχτώ την πρόσκληση και να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε. Ο κύριος Ροπόκης είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, ευγενικός, που δραστηριοποιείται χρόνια ως επιχειρηματίας στην Πρέβεζα, που αγαπά και σέβεται την πόλη μας και τους πολίτες που ζούνε σε αυτή, γνωρίζει τις ανάγκες τους και έχει ως όραμα μία πόλη – πρότυπο. Επιπλέον όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι νέοι άνθρωποι, ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοπαλαιστές, άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά για να προσφέρουν, με όρεξη για σκληρή δουλειά για μια καλύτερη Πρέβεζα σε κάθε τομέα.

Σαν νέος άνθρωπος, ελεύθερος επαγγελματίας και πολίτης της Πρέβεζας και εγώ αποβλέπω στο να προσφέρω τα μέγιστα ώστε ο Δήμος μας  να αποκτήσει την μορφή που του αξίζει. Ως δικηγόρος με εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στην Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων και την Τουριστική Νομοθεσία με σπουδές στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα, μέσα από την επιστημονική μου κατάρτιση αλλά και τις επαγγελματικές μου εμπειρίες θα ήθελα να προσφέρω τα μέγιστα ώστε η περιοχή μας να λάβει την διεθνή αναγνώριση που της πρέπει και να αποτελέσει έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Ροπόκη που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με το να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.