Στο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ο Τσουμελέκας – Αποχώρηση Καλλίνικου από την συνέλευση.

Κατά την σημερινή συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα είχαμε μια αποχώρηση του κ. Κουτρούμπα (Δείτε ΕΔΩ), αλλά και την ένταξη του κ. Γιώργου Τσουμελέκα στο νέο Δ.Σ. της ομάδας αλλά και του προέδρου των Ιππόκαμπων κ. Τσακανιά.

Βέβαια μέσα στην συνέλευση αυτό που έγινε αισθητό ήταν η αποχώρηση του κ. Καλλίνικου αλλά και του πατέρα του και του αδερφού του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν θα είναι ή όχι την νέα χρονιά δίπλα στην ομάδα και από ποιο πόστο.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καλλίνικος την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 στάθηκε κοντά στην ομάδα τόσο στους αγώνες αλλά και στο οικονομικό κομμάτι, αφού είναι γνωστό ότι  και στήριξε και επιβαρύνθηκε την ένταξη του προπονητή κ. Ξανθόπουλου ώστε να αναλάβει το τεχνικό κομμάτι της ομάδας, αλλά και στην ένταξη παικτών όπου βοήθησαν στα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτό βρήκε υποστηρικτές τον κ. Αμάραντο και τον κ. Πετρόπουλο εφόσον και οι δυο τους είχαν ξανά συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική και σίγουρα χρειάζεται και μεγαλύτερο μπάζετ άρα και ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Πλέον το Σωματείο είναι ακέφαλο μέχρι την συγκρότηση νέου Δ.Σ. και τις επόμενες μέρες θα γίνει και νέα συνέλευση ανάμεσα στα μέλη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.