Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Πλαγιάς ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο Πλαγιάς και τον φιλοξενούμενο Α.Ο Μύτικα.
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14’ με πλασέ του Diaw για το 0-1 του ημιχρόνου, αντέστρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και στο 78’ έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με τον Σταμουλάκη Σ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοκόλης Χ.Ζ βρήκε δίχτυα για το τελικό 2-1., δίνοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο.
Ο Μύτικας τελείωσε και το ματς με δέκα παίχτες αφού στο 90′ ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) τον Diaw.
Την επόμενη αγωνιστική (09/03), η Πλαγιά αγωνίζεται στην έδρα του Πανλευκάδιου, ενώ ο Μύτικας υποδέχεται στην έδρα του τον Οδυσσέα Νυδριού.
Διαιτητής: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.
Βοηθοί: ΚΩΤΣΗΣ Θ. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ(Άρης Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ.(46’ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β.), ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(72’ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.), ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ(62’ ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ).
ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ:ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΝΤΟΝΤΗΣ, DIAW, ΠΑΠΠΑΣ(86’ ΝΑΤΣΟΣ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΠΑΛΗΣ(67’ ΜΑΡΚΟΥΔΑΚΗΣ).