Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας του ΠΑΣ Αχέρων για το τέλος της συνεργασίας του προπονητή της ομάδας μας Κ. Χρήστου Τζίμα με το σύλλογο, ο κ. Τζίμας με ανάρτησή του ευχαριστεί την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαν τα δυο τελευταία χρόνια, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους αλλά και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξή τους.

 Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ για την άψογη συνεργασία που έδειξε στο πρόσωπο μου τα δυο τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές,τους φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή χρονιά τερματίζοντας δεύτερη με έναν βαθμό από τον πρώτο σε μια χρονιά με έντονα συναισθήματα. Εργαστήκαμε σκληρά,τραυματιστήκαμε, στεναχωρηθήκαμε,χαρήκαμε πανηγυρίσαμε αλλά όλα αυτά μαζί σαν ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ καλή συνέχεια και να επιτύχει όλους τους στόχους που θα θέσει στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gosports.gr o Χρήστος Τζίμας βρίσκεται στην Αθήνα και είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την ομάδα του Κερατσινίου τη νέα αγωνιστική χρονιά.