Χριστίνα Κούκια Υπ. Δημοτική Σύμβουλος: ‘’Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες είναι πρώτο μέλημα μου!!’’

Η Χριστίνα Κούκια, φιλόλογος,  είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία» του Δήμαρχου και εκ νέου Υποψήφιου Χρήστου Μπαίλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Είναι ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της Πρέβεζας, άφθαρτο που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας και την ψήφο σας.  Αρκετά δραστήρια και κοινωνική, είναι ένας άνθρωπος που έχει αντιμετωπίσει τα δύσκολα και έμαθε μέσα από αυτά να νοιάζεται για το ΕΜΕΙΣ και όχι για το εγώ.

Ένας γλυκύτατος νέος άνθρωπος με πείσμα και θέληση για προσφορά, που πιστεύει ότι με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνεργασία μπορεί να γίνει εφικτό και το ανέφικτο.

Εμείς την πιστεύουμε γιατί μας το έχει αποδείξει!

Δείτε την ανάρτησή της στο facebook:

Μετά από 6 χρόνια αγώνα με τον ΚΑΡΚΙΝΟ και αφού Κάθε φορά τον κατατροπώνω (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αποφάσισα να μπω στην διαδικασία ενός άλλου αγώνα που έχει να κάνει με τα κοινά!!!! Η απόφαση αυτή πάρθηκε συνειδητά μιας και όλο το διάστημα που μαχόμουν απέναντι στον καρκίνο έμαθα ένα πράγμα…. Να νοιάζομαι για το ΕΜΕΊΣ και όχι για το εγώ!!

Η πρώτη σκέψη που έκανα με το που μπήκε το 2019 ήταν να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα και όχι δεν είναι να βάλω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος αλλά να φτιάξω ένα σύλλογο- οργανισμό καρκινοπαθών και ευπαθών ομάδων στην Πρέβεζα και να βοηθήσω όσο μπορώ όλο τον κόσμο που έχει ανάγκη μια στήριξη, ένα χαμόγελο ,ένα χέρι βοηθείας για τα δύσκολα αλλά και τα πιο απλά πράγματα που τον απασχολεί!! Αυτό λοιπόν το όνειρο ζωής έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα για να στηθεί με αγάπη προς όλους μας!!!! Βάση λοιπόν αυτού του στόχου μου και μιας και βρισκόμαστε 2 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές δέχτηκα διάφορες προτάσεις για μα συμμετάσχω ενεργά στα κοινά του δήμου Πρεβέζης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος!!!Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έκαναν αυτή την τιμή!!

Μιας και μοναδικός μου στόχος είναι το κοινωνικό έργο και θέλοντας να ασχοληθώ ενεργά με το κομμάτι αυτό μέσα από το σύλλογο καρκινοπαθών και ευπαθών ομάδων που είναι στα σκαριά θεώρησα ότι αν θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο θα μπορέσω να επιτελέσω καλύτερα το έργο μου.

Με κριτήριο λοιπόν το κοινωνικό έργο που θέλω να υλοποιήσω και με γνώμονα την στήριξη σας σε αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα για μένα ζητάω από εσάς να με στηρίξετε και να γίνετε μέλη του Συλλόγου καρκινοπαθών και ευπαθών ομάδων αλλά να με στηρίξετε και ως συμπολίτες μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Χρήστου Μπαιλη και τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Μπαΐλης Χρήστος !! Σας ευχαριστώ πολύ που τουλάχιστον διαβάσατε αυτά που από καρδιάς έγραψα και σας περιμένω να στήσουμε μαζί τον ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ και να κάνουμε καλύτερη την ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΣ!!!!

Αξιοπρέπεια δεν είναι να κατέχω τιμές αλλά να τις αξίζω!! Ν.Καζαντζάκης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.