Χωρίς  ιδιαίτερα προβλήματα, παρότι   η χιονόπτωση συνεχίζεται μέχρι  αυτή την στιγμή στον ορεινό όγκο του Δήμου Πρέβεζας, εξελίσσεται το κύμα κακοκαιρίας

το οποίο από τις πρώτες πρωϊνές ώρες έχει “χτυπήσει”   την περιοχή μας.

“Στα λευκά” ντύθηκαν  το χωριό της Κρυοπηγής στο Ζάλογγο καθώς και  τα ορεινά χωριά της  Δ.Ε Λούρου (  Βρυσούλα,  Ρευματιά και Σκιαδά)   με τις καιρικές συνθήκες ωστόσο να έχουν βελτιωθεί τις τελευταίες ώρες,

Τα μηχανήματα του Δήμου  , βρίσκονται από το βράδυ σε ετοιμότητα  ενώ   πραγματοποιήθηκε ρίψη αλατιού στα  “επικίνδυνα” σημεία του οδικού δικτύου έτσι ώστε να αποφευχθεί  ο παγετός και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Τις  τοπικές κοινότητες  των Δ.Ε Ζαλόγγου και Λούρου  επισκέφθηκε σήμμερα  ,συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κώστα Ματέρη και  Χαράλαμπο Κακιούζη αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης   ο οποίος υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή  όλος ο μηχανισμός του  Δήμου τέθηκε σε ετοιμότητα  για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και κυρίως να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.