Σε ένα ζεστό χώρο που σε προκαλεί να το επισκεφτείς βρίσκεται το café Alex Bar στο κέντρο του χωριού της Νέας Σαμψούντας.

Ο Κώστας, ο ιδιόκτητης του, έχει δημιουργήσει με μεράκι και αγάπη ένα ιδιαίτερο χώρο με μοντέρνες πινελιές για μικρούς και μεγάλους ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Επισκεφτείτε το για ένα απολαυστικό ρόφημα ή ποτό που μπορείτε να το συνδυάσετε με γευστικές απολαύσεις όπως πίτσα, κρέπες, ψητά, club sandwich.

Ο ιδιαίτερος χώρος, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και η άμεση εξυπηρέτηση είναι κάτι που θα σε κάνουν σίγουρα να το ξαναεπισκεφτείς.

Καταφύγιο και για τους λάτρεις των σπορ αφού μπορείς να παρακολουθήσεις άνετα όλους τους αγώνες, ενώ δυο φορές το χρόνο θα διασκεδάσετε με τα live του μαγαζιού που θα σας οδηγήσουν σε λαϊκά και έντεχνα μονοπάτια.

Στα θετικά του μαγαζιού είναι ότι δε θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε από τον καναπέ δίπλα στο τζάκι που σου δίνει μια σπιτική αίσθηση. Χαλαρώστε, απολαύστε τις ανέσεις του Alex Bar,  αφήστε στο προσωπικό του μαγαζιού να σας εξυπηρετήσει και είναι σίγουρα ότι θα γίνει το απόλυτο στέκι σας.

Café Alex Bar

Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας

Τηλ. 2682051926