Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μπασκετικό θέαμα και βραβεύσεις στην 2η ημέρα του 11ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 (218 Photo + Vid).

Με πλήθος κόσμου στις κερκίδες που χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων συνεχίστηκε η 2η ημέρα του 11ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Στην δεύτερη ημέρα του τουρνουά το παρών έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς (Δείτε ΕΔΩ την δήλωση του κ. Μαυρωτά), ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Λίνος Χρυσικόπουλος, ο  speaker των μπασκετικών επιτυχιών Βασίλειος Σκουντής, αλλά και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος,  η πρόεδρος του Φιλαθλητικού κα Ιφιγένεια Τέφα καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ημέρα είχε και βραβεύσεις. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος βράβευσε τον Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γεώργιο Μαυρωτά, ο ΣΚ Νικόπολη βράβευσε την κα Ιφιγένεια Τέφα, με την πλακέτα να της δίνει ο Γ.Γ και ο Πρόεδρος του ΣΚ Νικόπολη κ. Στάθης Σκλαβενίτης βράβευσε τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο.

Αύριο η αυλαία πέφτει με τους τελικούς όλων των κατηγοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.