Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Α.Ε. Καναλακίου υπέταξε την Αγριά και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο.

Την Αγριά BC υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 21/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αγίας Τριάδας” η Α.Ε Καναλακίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ και πήρε τη νίκη στην παράταση με σκορ 74-67, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι, με την Α.Ε  Καναλακίου να παίρνει το πρώτο δεκάλεπτο με μικρή διαφορά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία μαζί τους και με τα σουτ να μην μπαίνουν η Αγριά κατάφερε να πάρει το δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι πέρα απο την ατυχία των σουτ έχασαν και τους Ματσάγγα, Μπαρτζώκα και Κακιούζη οι οποίοι αποχώρησαν απο το παρκέ με πέντε φάουλ και τον Κασκάνη λόγω τραυματισμού αλλά με τους Ροντογιάννη και Δάσκαλο να βάζουν καθοριστικά τρίποντα πήραν στην παράταση το ροζ φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 74-67.

Την επόμενη αγωνιστική το Καναλάκι ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει τη Νίκαια Λάρισας

Δεκάλεπτα: 13-12, 28- 30, 42-47, 61-61(κ.α.), 74-67

Διαιτητές: Μπιστιντζάνος-Διαμαντής

Α.Ε Καναλακίου (Τζομάκας): ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΟΥΜΠΑΣΑΙ , ΜΑΤΣΑΓΓΑΣ, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 10(2), ΜΠΑΡΗΣ, ΚΑΣΚΑΝΗΣ 13(1), ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ 4, ΜΑΚΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ 10(1), ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ 15, ΔΑΣΚΑΛΟΣ 10(2), ΠΑΝΟΥ 12(1).

ΓΣ Αγριάς (Γκουγκουτούδης-Στρατίτης): ΚΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΧΑΡΧΑΡΗΣ 5, ΡΟΣΣΙΟΣ 2, ΚΟΨΙΑΛΗΣ, ΑΜΠΑΡΗΣ, ΣΑΚΚΑΣ 6(1), ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 15, ΣΟΥΛΚΟ 8, ΔΙΓΕΝΗΣ 18, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ 5(1), ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ 8.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.