Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Απολογισμός του 1st IONIAN 3on3 Bball στη Λευκάδα

Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, διοργάνωσε το τριήμερο 4-5-6 Αυγούστου 2017, με μεγάλη επιτυχία το 1st IONIAN 3on3 Bball υπό την αιγίδα της FIBA, στην πλατεία της παραλίας στη Λευκάδα, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολύ κόσμου, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

 

Τις τρεις μέρες που μας πέρασε παρέλασαν από τα δύο γηπεδάκια της παραλίας, αρκετές προσωπικότητες του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού, αλλά και παγκόσμιου μπάσκετ και όσοι το παρακολούθησαν από κοντά το τουρνούα απόλαυσαν και άκουσαν εξαιρετικές ομίλιες από ανθρώπους ειδικούς του αθλήματος, μετρ του είδους και κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν, όπως ο προπονητής Γιώργος Καλαιτζής, ο Player developer Μάικ Καλαβρός και ο παγκοσμίου εμβέλειας και σημείο αναφοράς της αθλητικής και κυρίως μπασκετικής δημοσιογραφίας, Βασίλης Σκουντής. Όλα αυτά μας τα παρουσίασε εξαρετικά η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου.

 

Είδαμε σπουδαίους αθλητές που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και είδαν επίσης πραγματικές μάχες για την τελική επικράτηση, με πολλά παιχνίδια να κρίνονται τα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν την παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου για την εξαιρετική της παρουσία.

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους καλεσμένους μας, τον Γιώργο Καλαιτζή, τον Μαικ Καλαβρό και τον Βασίλη Σκουντή, με τη σειρά όπως μίλησαν αυτές τις τρεις μέρες.

 

Όπως επίσης ευχαριστούμε και τους αθλητές Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κατσίβελη, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Δημήτρη Βεργίνη, Απόλλων Τσόχλα, Νίκος Λιακόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Γάϊο Σκορδίλη, Φώτη Βασιλόπουλο, Σάββα Χρυσόπουλο, Τάσο Τραιανό.

 

Ευχαριστούμε έναν έναν προσωπικά όλους όσους αγωνίστηκαν από τους 200 και πλέον ανθρώπους πήραν μέρος έστω και ένα δευτερόλεπτο στα παιχνίδια και τις 55 ομάδες που συμμετείχαν στις 3 κατηορίες που υπήρχαν.

 

Οι νικητές

 

Στην κατηγορία under 17 οι «Καβαλιεριδες» με τους Κτενά Ζώη, Αθανίτη Φώντα, Βερύκιο Νίκο και Αραβανή Τηλέμαχο.

 

Στην κατηγορία 17-21 οι «3 και ο κούλης» με τους Ιωακειμίδη, Σολδάτο, Σπύρου και Λάζαρη.

 

Στην κατηγορία 21+ οι «west burger-ξυλοφουρνος-vodafone» με τους Μιλάνοβιτς, Σάβιτς, Μεσσήνη και Γκόγιακ.

 

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της FIBA που ήταν κοντά μας.

 

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ για την προβολή τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ΚΔΑΠ MORFOSI -TARATSA BAR- JOY BAR DALTONS -ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ- ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΔΙΑΙΤΑΣ (Ελευθερία Κολυβά) -ΚΑΡΜΑ -LAGOON -JASMINE -CHINESE GARDEN – restaraunt Νυδρί Λευκάδας -BACCARA BAR- TASTE & COFFE ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ -ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Vagenas Home Line – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ -ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ – OIKOΣ DÉCOR

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά !!!

 

 

Με χαρά 1st IONIAN 3on3 Bball

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ