Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τάκης Παππάς (προπονητής Δόξας Πύρρου Άρτας): ‘’Όσο και να χαρακτηρίζεσαι φαβορί, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι’’

Δηλώσεις έκανε στο Gosports.gr και στο Βασίλη Κούρκουλα μετά το τέλος του  1ου ημιτελικού των play off της Α ΕΣΚΑΒΔΕ για την άνοδο στη Γ Εθνική και τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής της  Α.Ε Δόξα Πύρρου Άρτας κ. Τάκης Παππάς.

Ο κ. Παππάς δήλωσε :’’Ποτέ δεν είναι εύκολα τα play offs. Όσο και να χαρακτηρίζεσαι φαβορί, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι. Ήμασταν νευρικοί πολύ. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Παρόλα αυτά το σημαντικό για σήμερα και ειδικά για πρώτο παιχνίδι play offs ήταν η νίκη. Και νομίζω ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι, ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ελέγξαμε το ματς και το κερδίσαμε δίκαια. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε πολλά περιθώρια για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Η επίθεσή μας απέδωσε, δεν απέδωσε τόσο πολύ η άμυνα. Εκεί μπορούμε να έχουμε πολύ σημαντική βελτίωση. Πάντως είναι 1-0, τελείωσε. Θα πρέπει να συζητήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο στη βδομάδα που έρχεται και πρέπει να πάμε στο 2ο παιχνίδι σαν να μην έχει γίνει το πρώτο. Να πάμε, να το κυνηγήσουμε και αν είμαστε όπως πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την νίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο της Άρτας σήμερα που μας στήριξε με την παρουσία του, μας έδωσε δύναμη, μας άγχωσε και λίγο όταν δεν είσαι μαθημένος όλη τη χρονιά με κόσμο, αλλά τώρα είναι play off και πρέπει να μάθουμε ότι όλα τα γήπεδα έχουν κόσμο και είναι γεμάτα. Πρέπει να μάθουμε και από αυτό.’’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.