Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη για τις παγκορασίδες και ήττα για τις γυναίκες της Νικόπολης (Photo).

Οι παγκορασίδες της Νικόπολης συνεχίζουν το ταξίδι τους στο χώρο του μπάσκετ, παίρνοντας ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα εύκολα κόντρα στον Πύρρο Αρταίων.

Διαιτητές αγώνων: ΤΣΩΛΗΣ – ΓΑΛΗΝΑΣ ΧΡ.

Τα κορίτσια των Σταμάτη-Παπαδοπούλου επικράτησαν σήμερα 18/03 και ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας για την 2η αγωνιστική του Β Γύρου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ με το ευρύ σκορ 63-18.

ΣΚ Νικόπολη(Σταμάτη-Παπαδοπούλου): ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΝΤΕΡΜΑΡΗ, ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ, ΝΤΑΤΣΑ, ΓΚΟΡΑΤΣΑ, ΝΤΑΛΑΟΥΤΗ, ΤΣΙΛΗ, ΦΛΩΡΑ, ΤΟΥΣΗ, ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΚΑΡΤΣΑΚΛΑ.

Α.Κ Πύρρος Αρταίων (Κωσταπαππά) : ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΠΟΚΟΥ, ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΟΥ, ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΕΞΑΡΧΟΥ, ΓΙΣΤΗ, ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΣΟΥΝΗ, ΝΑΣΗ.

Σε αντίθεση με τις παγκορασίδες, οι γυναίκες της Νικόπολης γνώρισαν το απόγευμα του Σάββάτου την ήττα στο ΔΑΚ Πρέβεζας με σκορ 50-68 κόντρα στον ΑΓΣΙ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α γύρου του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ.

ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Αντύπας): ΜΠΑΜΠΗ, ΛΙΑΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗ, ΣΟΥΛΙΩΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΗ, ΠΑΠΠΑ, ΜΠΑΚΑ, ΝΤΑΤΣΑ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ Σ.

ΑΓΣΙ (Σιαμέτης): ΣΑΛΙΑΡΗ, ΚΟΣΚΕΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΟΥ, ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ, ΒΛΑΧΒΕΜΠ, ΠΑΛΑΜΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΙΖΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΠΕΚΡΗ, ΤΣΙΠΗ, ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.