Όπως ενημερωθήκαμε μέσα από το προσωπικό προφίλ του Γ.Γ. της ομάδας Σπύρου Λαμπρού αβέβαιο είναι το μέλλον για τον ΠΑΣ Κρανιά για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2020-21, ενώ όπως τονίζει απομένει λίγος ακόμα χρόνος ώστε να στελεχωθεί το Δ.Σ.. Πέρα από την ενημέρωση ο κ Λάμπρου προχώρησε και σε ευχαριστήριο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα της ομάδας κ. Σπύρου Λάμπρου: 

Ένας ακόμη κύκλος κλείνει για την ομάδα του χωριού μας τον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑΣ. Δυστυχώς η έλλειψη ενδιαφέροντος όσον αφορά τη διοικητική στελέχωση της ομάδος από συγχωριανούς στην Πρέβεζα και το χωριό οδηγεί στην μη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν οφείλει ούτε ευρώ από την συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα και την ομολογουμένως πολύ καλή ομάδα που διέθετε είναι αδύνατο να συνεχίσει χωρίς ένα αξιόπιστο Δ.Σ που θα τρέξει τα διάφορα θέματα και τις υποχρεώσεις της.

Ως Γ.Γ. της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα δύο χρόνια παρουσίας της στο τοπικό πρωτάθλημα, τον προπονητή μας Κώστα Ζώτο , τους συγχωριανούς μας Αλέξανδρο Μαλέσκο και Δημήτρη Μαλέσκο που βοήθησαν στην επαναδραστηριοποίηση της ομάδας, τους συγχωριανούς και τους φίλους που την στήριξαν οικονομικά. Επειδή υπάρχει ακόμη καιρός για να δηλώσουνε συμμετοχή εάν ενδιαφέρεται κάποιος να αναλάβει την ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.