Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 31/03/20 στο χώρο του ΚΗΦΗ Πρέβεζας (Πυροβολικό) η εθελοντικη αιμοδοσια από Συλλόγους της Πρέβεζας με την προσέλευση να είναι ικανοποιητική. Να τονίσουμε ότι στο ΚΗΦΗ Πρέβεζας (Πυροβολικό) και όχι στο Γ.Ν. Πρέβεζας γίνονται πλέον καθημερινά αιμοδοσίες όπου μπορεί ο καθένας μας αν θέλει να μεταβεί και να δώσει αίμα.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας και με συνεργασία με τους εξής συλλόγους:
  • Σύλλογος Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών “ΜΑΖΙ” ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  • Σύλλογος Αγίου Θωμά
  • Σύλλογος ΑμεΑ Πρέβεζας “Η ΕΛΠΙΔΑ”
  • Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος Ν. Πρέβεζας “ΔΥΝΑΜΗ”
  • Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TaeKwonDo “Ευκλέας” Πρέβεζας
  • 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Πρέβεζας (ΤΟΜΥ Πρέβεζας)

Οι παραπάνω σύλλογοι εξέδωσαν και προ ημερών δελτίο τύπου όπου παρότρυναν τα μέλη τους να παρευρεθούν σήμερα στην εθελοντική αιμοδοσία:

Δείτε παρακάτω το κάλεσμα των Συλλόγων:

«Γίνε εθελοντής αιμοδότης για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 είναι πρωτόγνωρη και η εξέλιξή της αναμένεται ραγδαία. Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να αντιμετωπίσουν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας και των επαγγελματιών του. Βοηθάμε με οποίες δυνάμεις μπορεί ο καθένας μας.
Το τμήμα αιμοδοσίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των αιμοδοτών λόγω των συνθηκών των ημερών.
Πολλοί συνάνθρωποί μας, μας έχουν περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ.
»

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.