Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Νίκος Μπαϊλης – Ποιους ευχαριστεί

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Μετά από σχεδόν 13 χρόνια στην ενεργό δράση, ως διαιτητής, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να αποσυρθώ.

Δύσκολη απόφαση καθώς σταματώ σχετικά νέος αλλά την κάνει πολύ πιο εύκολη το γεγονός ότι πλέον θα βρίσκομαι συνεχώς με την οικογένειά μου και δεν θα χρειάζεται να λείπω για ταξίδια, αγώνες, ατελείωτες ώρες προπόνησης και διαβάσματος.

Αισθάνομαι χαρούμενος για όσα πέτυχα, για τους φίλους που έκανα, για όσα έζησα στους αγώνες (ωραίες και δύσκολες στιγμές), για τα ταξίδια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Κεντρικές Επιτροπές Διαιτησίας της ΕΠΟ που με τίμησαν, αξιολογώντας με εώς την Super League 2 και όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας της Επς Πρέβεζας- Λευκάδας από όπου ξεκίνησα το ταξίδι μου στο χώρο αυτό.

Ξεχωριστό ευχαριστώ στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας καθώς και στην ΕΠΣ Άρτας όπου αγωνίστηκα τον τελευταίο 1.5 περίπου χρόνο, με δέχτηκαν εγκάρδια απο την πρώτη στιγμή, με “αγκάλιασαν” και με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι χρόνια εκεί.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, τους παράγοντες, αθλητές και σωματεία που διαιτήτευσα, δίνοντας τον λόγο μου ότι πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο με τα όσο δυνατόν λιγότερα λάθη, καθώς και τους τρείς μέντορες παρατηρητές-εκπαιδευτές διαιτησίας που είχα απο την Δ’ Εθνική έως και την Super League 2 οι οποίοι με συμβουλεύαν και με καθοδηγούσαν ώστε να βελτιώνομαι.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου μαζί με ένα συγνώμη για τις ώρες που έλειψα απο δίπλα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ