Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είδα τι σφύριξες – Του Περικλή Βασιλάκη (Μετράει του Ανσαριφάρντ).

Καθοριστικά διαιτητικά λάθη σημάδεψαν παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή στο γκλο του Ανσαριφάρντ, κακώς δεν μέτρησε. Ο διαιτητής έκανε γενικά πολλά λάθη και προς τις δύο πλευρές.

ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στο 23΄έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο μαρκάρισμα του Παπάζογλου στον Λαμπρόπουλο, όπως και στο 80΄πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Πολλά λάθη από τον διαιτητή στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ

Λάθος υπόδειξη οφσάιντ στο 4΄για τον Γκρζέλτσακ και, συνεπώς, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Πλατανιά. Στο 62΄, κακώς ανεκόπη με οφσάιντ επίθεση του ΠΑΟΚ. Καθαρό το γκολ του Μαλεζά.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακούσιο το χέρι του Τζανδάρη, δεν υπάρχει πέναλτι. Ελλιπής πειθαρχικός έλεγχος από τον διαιτητή.

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ

Ορθά δεν μέτρησε το γκολ του Βουό ως οφσάιντ, καθώς δεν καλυπτόταν ο παίκτης της Λαμίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καλώς αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο, ενώ στο 66΄δεν υπάρχει πέναλτι στον Ιγκλέσιας.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν υπάρχει πέναλτι από τον Χατζηισαϊα στον Νούνες, ενώ στο 45΄έπρεπε να αποβληθεί  ο Μπάουμαν για χτύπημα στον Γιαννούλη. Στο 50΄είναι υπερβολική η κίτρινη στον Χατζηισαϊα, ο οποίος, όμως, στη συνέχεια, αντέδρασε άκομψα προς τον διαιτητή και θα ήταν σωστό να αποβληθεί. Καθαρό επιθετικό φάουλ στον Ρισβάνη από τον Μπάουμαν στο γκολ της Κέρκυρας, που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.