Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είδα τι σφύριξες – Του Περικλή Βασιλάκη (Λάθη στη Λαμία ο Νεοφυτιάδης).

Περιορισμένα, αλλά σημαντικά ήταν σε αυτήν την αγωνιστική τα διαιτητικά σφάλματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Μετά το 0-2, έπρεπε να αποβληθεί ο Λεονάρντο καθώς σταμάτησε αντικανονικά τον Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Λάθος υποδείξεις οφσάιντ σε βάρος του Απόλλωνα στο 6΄και στο 21΄και σε βάρος του Ολυμπιακού στο 25΄. Κακώς διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός για πέναλτι στον Μάριν, ενώ στο 66΄σωστα δεν μέτρησε το γκολ του Ένχελς.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ

Και τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ στο 24΄και στο 33΄είναι καθαρά, δεν υπάρχει οφσάιντ ενώ στο 56΄ο Λημνιός κακώς πήρε κίτρινη για θέατρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καθαρή η φάση με Κουτρουμπή και Γεσίλ, στο 20΄κακως δεν δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής στον Λάμπρου, στο 31΄πιο πολύ υπάρχει επιθετικό φάουλ παρά πέναλτι υπέρ του Άλτμαν στο αλληλοτράβηγμά του με τον Γκιοατά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Αστέρα Τρίπολης από υπόδειξη του βοηθού μετά το 4-0.

ΑΕΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καθαρό πέναλτι του Μπέριου επί του Ναζλίδη, αλλά έπρεπε να δει και την κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΠΑΣ. Κακός πειθαρχικός έλεγχος από τον διαιτητή.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης κακώς κράτησε καθυστέρηση για 9΄.18΄΄ενώ είχε δείξει έξτρα χρόνο 4 λεπτών. Το γκολ της Λαμίας μπήκε μετά το 6΄. 48΄΄ στις καθυστερήσεις. Υπερβολικός ο χρόνος που κράτησε ο διαιτητής, ο οποίος τιμώρησε άδικα με κίτρινη τον Μπεχαράνο στο 72΄και στις καθυστερήσεις υποχρεώθηκε να τον αποβάλει. Κακώς ανέχθηκε τον Παπαδόπουλο με μαύρη φανέλα, ίδια με τη δική του, ενώ δεν έχω καθαρή εικόνα για τον λόγο της αποβολής του.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.