Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είδα τι σφύριξες – Του Περικλή Βασιλάκη (Πρωταγωνίστησε στο Περιστέρι ο Μάνταλος).

Αρκετά ήταν στη 12η αγωνιστική τα διαιτητικά σφάλματα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καθαρό το 1-0 για την Κέρκυρα, καθώς ο σκόρερ δεν ήταν οφσάιντ. Το 1-1, επίσης, είναι κανονικό, το χέρι του Σισέ είναι κολλημένο στο σώμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο 16΄επρεπε να δει κίτρινη ο Κουτρουμπής. Λάθος υπόδειξη οφσάιντ στο 18΄εις βάρος του Ατρόμητου. Στο 23΄ο Ρισβάνης έκανε πέναλτι στον Μολίνς, αλλά δεν καταλογίστηκε. Ο Χατζηισαϊας ρίχνει κάτω το Μολϊνς μέσα στην περιοχή και ορθά σφυρίχτηκε πέναλτι. Η επικίνδυνη προβολή του Καμπέσας, στο 33΄, στον Κιβρακίδη τιμωρήθηκε με κίτρινη, αλλά έπρεπε να αποβληθεί. Το χέρι στο φάουλ του Ουάρντα στο 35΄είναι ακούσιο. Στο 40΄εγινε πέναλτι στον Άλτμαν, αλλά δεν δόθηκε και μάλιστα ο παίκτης είδε κίτρινη για «θέατρο». Ο Χατζησαισαϊας έπρεπε να αποβληθεί  στο 65΄, γιατί έφτυσε τον Μολίνς. Στις καθυστερήσεις, δεν δόθηκε πέναλτι στον Ουάρντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ

Σωστά σφυρίχτηκε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Έλειψαν οι φάσεις με ενδιαφέρον για τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν και εδώ αμφισβητούμενες φάσεις.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ

Δεν υπάρχει πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 6΄, αλλά στο 35΄, στην εξέλιξη της φάσης κακώς σταμάτησε η επίθεση των γηπεδούχων. Και τα δυο γκολ που μπήκαν είναι καθαρά, δεν υπάρχει οφσάιντ. Εξαιρετική η συμπεριφορά των παικτών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΜΙΑ

Καλώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Απόλλωνα ενώ, στις καθυστερήσεις λαθεμένα δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λαμίας καθώς, υπήρξε μόνο μια απλή σύγκρουση παικτών και όχι παράβαση.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.