Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είδα τι σφύριξες – Του Περικλή Βασιλάκη (Καλό το διήμερο για τους ρέφερι).

Επουσιώδη λάθη από τους διαιτητές στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, καθώς οι αποφάσεις τους σε καίριες φάσεις ήταν, κατά κανόνα, ορθές.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ:

Στο 8΄ ο Σαμπράνο άπλωσε το χέρι πάνω στο πρόσωπο του Αραούχο, τον απώθησε και στη συνέχεια ο παίκτης της ΑΕΚ του έριξε γροθιά. Σωστά ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Αργεντινό και κίτρινη στον Περουβιανό. Στο 21΄ο Σαμπράνο γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για χτύπημα με το χέρι στον Λιβάια, αλλά στο 35΄σωστά αποβλήθηκε γιατί βρήκε τον Κροάτη ψηλά με το δεξί πόδι. Σωστή και η αποβολή του Μπίσεσβαρ για χτύπημα με το δεξί χέρι στον Μπακασέτα. Πολλές κάρτες στο ματς, αλλά δικαιολογημένες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:

Σωστά υποδείχτηκε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς, στο γύρισμα του Κούτρη, ο Πατράλης έκανε χέρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Δεν υπήρξε σημαντικό λάθος, παρά μόνο μια οφσάιντ υπόδειξη στον Γκοντό (62΄).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

Στο 34΄ο Κιβρακίδης, έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Χατζισαφί αλλά γλίτωσε την κίτρινη κάρτα. Στο 42΄κακως δόθηκε οφσάιντ σε επίθεση του Πανιωνίου. Στο 45΄κακως δόθηκε φάουλ εναντίον του Ατρομήτου για χέρι, καθώς ήταν κολλημένο στο έδαφος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ:

Σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Μύγα(42΄), αφού ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Ο Καρανίκας βρήκε τα ποδια του Ανιέτε (4΄) και έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Στο 25΄, το φάουλ από το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι δεν υπήρχε, ήταν λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού που παρέσυρε τον διαιτητή. Στο 35΄ο Κόντε ευστόχησε από κανονική θέση. Στο 74΄εκανε πέναλτι ο Μαυροπάνος στον Ανιέτε και σωστά καταλογίστηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΛ:

Το πέναλτι που κέρδισε ο Παμλίδης από τον Γκόλια ήταν σωστό, όπως σωστή ήταν και η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής.

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.