Αποχώρησε από την ομάδα του Γ.Σ. Άρτας ο Αποστόλης Πορτοβάρας

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Πορτοβάρα: 

«Τίτλοι τέλος» με την ομάδα του Γ.Σ. Άρτας

Μετά από μια περίοδο πέντε (5) χρόνων και έχοντας άριστη συνεργασία με διοίκηση (Αλκης Παπαχριστάκης) και συνάδελφο (Γιάννη Σταμούλη) έφτασε η ώρα να αποχωρήσω οικειοθελώς από τον Γ.Σ. Άρτας. Αυτά τα πέντε (5) χρόνια έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και η ομάδα έφτασε στον κολοφώνα της δόξας της, έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες. Σε πια να σταθώ στην κατάκτηση κυπέλλου το 2013-14, στις δύο επόμενες χρονιές που ήμασταν φιναλίστ του τελικού, στις τρεις σαιζόν που ανελλιπώς ήμασταν στα play-off, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων η στις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις στους παμπαίδες. Όλα είχαν και έχουν ξεχωριστή σημασία για μένα, όπως επίσης η οργάνωση των ακαδημιών, αλλά το επικοινωνιακό κομμάτι με δημιουργία site που δεν έχουμε μεγάλοι σύλλογοι. Πραγματικά «έφτυσα αίμα» για να πετύχω, για να έχει ο σύλλογος διακρίσεις.

Όμως όλα έχουν ένα τέλος στη ζωή και διάσταση απόψεων-φιλοσοφίας με τον συνάδελφό μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Δεν κρατάω κακία σε κανένα άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαφωνίες και ευχαριστώ όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα μαζί τους, που με ανεχθήκανε αυτή την πενταετία και, που μαζί πετύχαμε πολλά.

Εύχομαι ο Γ.Σ. Άρτας να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Όσο για μένα καιρός είναι να αποτοξινωθώ λίγο από το Βόλεϊ, να αφιερώσω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου και σίγουρα από το

Καλοκαίρι θα υπάρξει νέος σταθμός στην καριέρα μου.

Με τιμή
Αποστόλης Πορτοβάρας

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.