Την Αναγέννηση Άρτας υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας “Πλάτωνας Γρηγόρης” ο Τηλυκράτης , στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ένα ξεκάθαρα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που ισοβαθμούσαν με 30 βαθμούς στην 4η θέση, μια πραγματική μονομαχία ανάμεσα στον Τηλυκράτη που έχει την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 32 γκολ και την Αναγέννηση που έχει την 3η καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις 7 γκολ.
Τελικά, η Αναγέννηση κατάφερε να αποδράσει από τη Λευκάδα με γκολ του Βασιλάκη στο 80′ και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αφού ο Τηλυκράτης σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού είχε μείνει με 9 παίχτες. Πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, προσπέρασε τον Τηλυκράτη στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον μοιράζεται με Ζάκυνθο και Τρίκαλα την 3η θέση με 33 βαθμούς.
Ως προς το αγωνιστικο μέρος, στο 26’ σέντρα σουτ του Παπανίκου, η μπάλα στο δοκάρι και άουτ σε μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 40’ ο Τσούτσης για τον Τηλυκράτη είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή και αποβλήθηκε από το ματς, αφήνοντας τους κυανέρυθρους με δέκα, για το 0-0 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Τηλυκράτης στο 79’ έμεινε με 9 παίχτες, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης στον Παπανίκου. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 80’ έφτασαν στο γκολ με κεφαλιά του Βασιλάκη, μετά από κόρνερ του Ελέζι, φεύγοντας με το διπλό και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από την Λευκάδα.
Διαιτητής: Νίκος Μαγγιώρος ΕΠΣ Ηπείρου.
Βοηθοί: Θωμάς Γκέλης – Αριστείδης Πασιάς
Τηλυκράτης(Κατηφόρης) : ΡΑΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΛΥΡΤΖΗΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ-ΡΙΖΟΣ
Αναγέννηση Άρτας (Λαυδαριάς): ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Χ., ΜΑΓΚΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΛΙΣΓΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Δ., ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΖΙ, ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ., ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ