Με τη σχετική απόφαση για χρηματοδότηση Δήμων της χώρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται απόθεομηνίες (ΣΑΕ 055) του Αναπληρωτού Υπουργού, αρμόδιο για τους ΟΤΑ, κ.Στέλιου Πέτσα, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Πρέβεζας του Ν.Πρεβέζης, συνολικού ποσό ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ 200.000€ σεβάρος των πιστώσεων του έργου:

  • 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψη και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Η αναγκαία αυτή χρηματοδότηση είναι προϊόν της καλής διαχρονικής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και της τελευταίας συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος στο γραφείο του Αναπληρωτού Υπουργού στο ΥΠ.ΕΣ στην Αθήνα (την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022), όπου και έθεσε εκτός της εν λόγω ανάγκης λόγω των ζημιών στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021  και μία σειρά απόάλλες ανάγκες και προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.