Με το διπλό έφυγε σήμερα από το γήπεδο Αγίου Γεωργίου η Α.Ε Ζαλόγγου που επικράτησε της τοπικής ομάδας με 1-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Παπαμάνο Γ. για το 0-1 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Ρίζος Α. με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-1. Στο 90’ ο Παπαμάνος Γ. κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τετράδης για το τελικό 1-2, δίνοντας στην ομάδα του τους 3 πολύτιμους βαθμούς της αγωνιστικής.
Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(Παπασπύρος): ΚΩΤΣΗΣ, SUKU, ΠΑΝΟΣ Φ., ΠΑΝΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΖΑΒΑΛΗΣ, ΡΙΖΟΣ Ε.(57’ ΡΙΖΟΣ Δ.), ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΜΑΓΓΙΟΡΟΣ(23’ ΠΑΝΟΣ Δ.).
Α.Ε ΖΑΛΟΓΓΟΥ(Κετίκογλου – Αμάραντος): ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ ΣΠ., ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ(73’ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΑΛΜΑΣ Κ., ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Γ., ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ Π., ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΖΗΣΗΣ(66’ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ- 80’ ΔΑΣΚΑΛΟΣ), ΣΑΛΜΑΣ ΑΛ.(66’ ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Δ.), ΤΕΤΡΑΔΗΣ, ΚΑΓΙΟ.