Το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας και θα διαρκέσει έως στις 14 Ιουλίου, για ένα απολαυστικό μπασκετικό τριήμερο για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, υπό τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της  Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας,  μετατρέποντας την πόλη της Πρέβεζας σε επίκεντρο του μπασκετικού πάρτυ.

Η συμμετοχή του κόσμου και φέτος είναι τεράστια, αφού στο φετινό τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 80 ομάδες όλων των κατηγοριών, με περισσότερους από 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά έδωσαν το παρόν ο προπονητής Κώστας Φλεβαράκης και τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο Αναστάσιος Πηλοΐδης και ο Χρήστος Παναγιώτου, αλλά και ο παλαίμαχος  καλαθοσφαιριστής και παλιός παίχτης της Νικόπολης Γιώργος Βαλαβανίδης.

Στην αρχή του τουρνουά οι διοργανωτές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θεοφάνη Ντίκου, ενώ αναφέρθηκαν και στον φετινό απόντα κ. Θοδωρή Μυζίκο, που ταλαιπωρείται από ένα θέμα υγείας και η απουσία του είναι αισθητή αφού είναι ένα από τα ενεργά μέλη του 3οn3.

Nα σημειώσουμε ότι οι αγώνες σε περίπτωση βροχόπτωσης αύριο θα μεταφερθούν στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Δείτε το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων:

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank